2007

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1970-an 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an
Taun: 2004 2005 2006 - 2007 - 2008 2009 2010
Taun 2007 dumasar jejer:
Warta dumasar bulan
Jan - Péb - Mar - Apr - Méi - Jun
Jul - Agu - Sep - Okt - Nop - Dés
Seni
Arsitéktur - Seni - Literatur - Musik (Country, UK) - Film - Televisi - Home video
Pulitik
Pmilu - Pamingpin internasional - Pulitik - Pamingpn nagara
Élmu jeung téhnologi
Arkéologi - Penerbangan - Birding/Ornithology - Meteorology - Rail transport - Science - Spaceflight
Olah raga
Sport - Australian Football League - Baseball - Football (soccer) - Ice Hockey - Motor Racing - Tennis
Dumasar tempat
Africa - Argentina - Australia - Canada - Denmark - India - Iraq - Ireland - Japan - Luxembourg - Malaysia - Mexico - New Zealand - Philippines - Singapore - South Africa - Switzerland - United Kingdom -Wales - Zimbabwe
Jejer lianna
Deaths - Awards - Gay rights - Games - Law - Religious leaders - Video gaming
Kategori babar jeung pupus
Births - Deaths
Kategori ngadeg jeung turun
Establishments - Disestablishments
Kategori pagawéan
Works
Taun 2007 dina kalénder séjén
Kalénder Gregorian 2007
MMVII
Ab urbe condita 2760
Kalénder Arménia 1456
ԹՎ
Bagian ti séri
Arménia
Հայաստան
Bandéra Arménia Lambang Arménia

Budaya
Kasenian · Perpileman
Musik · Média
Olahraga · Vartavar

Sajarah

Pulitik
Hubungan luar nagri Arménia

Démografi

Babagian administratif
Aragatsotn · Ararat · Armavir
Gegharkunik · Kotayk · Lori · Shirak
Syunik · Tavush · Vayots Dzor
Yérévan (kota kalawan status husus)

Portal Arménia

Kotak ieu: temposawalaédit
Kalénder Cina 4643/4703-11-13
(丙戌年十一月十三日)
— nepi ka —
4644/4704-11-22
(丁亥年十一月廿二日)
Kalénder Étiopia 1999 – 2000
Kalénder Yahudi 5767 – 5768
Kalénder Hindu
- Vikram Samvat 2062 – 2063
- Shaka Samvat 1929 – 1930
- Kali Yuga 5108 – 5109
Kalénder Iran 1385 – 1386
Kalénder Islam 1428 – 1429
Kalénder Jepang Heisei 19

(平成19年)

- Taun penjajahan Kōki 2667
(皇紀2667年)
- Jaman Jōmon 12007
Kalénder panonpoé Thai 2550
t·s·é

Kalénder 2007

Januari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Pébruari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Maret
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
April
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Méi
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Juni
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Juli
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Agustus
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Séptémber
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Oktober
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Nopémber
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Désémber
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

2007 (MMVII) nyaéta taun biasa nu dimimitian ku poé Senén dina kalénder Gregori. Taun ieu mangrupa taun ka-2007 Maséhi, taun ka-7 dina abad ka-21, sarta taun ka-7 dina milénium ka-3. Taun ieu ogé mangrupa taun nu keur kaalaman ku urang kiwari. Taun ieu diancer-ancer

lolobana waktu dina taun 2007 babarengan jeung Taun Babi dina kalénder Cina (tanggal nepi ka 17 Pébruari aya dina Taun Anjing). Taun Babi satuluyna bakal dimimitian taun 2019. 2007 ogé jadi taun Pisces dina Astrologi Kulon. Taun satuluyna keur Pisces nyaéta 2019.

Kajadian[édit | édit sumber]

Januari[édit | édit sumber]

Januari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Panneau travaux.png Artikel ieu keur dikeureuyeuh, ditarjamahkeun tina basa Inggris.
Bantuanna didagoan pikeun narjamahkeun.

February[édit | édit sumber]

Pébruari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28

March[édit | édit sumber]

Maret
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

Scheduled events[édit | édit sumber]

Current event marker.png Artikel ieu atawa bagiannana ngandung informasi ngeunaan kajadian nu bakal atawa direncanakeun kasorang.
Bisa ngandung informasi samentara sarta eusina bisa robah sacara dramatis lamun geus deukeut jeung mangsana sarta lamun informasina geus sadia.

April[édit | édit sumber]

May[édit | édit sumber]

June[édit | édit sumber]

July[édit | édit sumber]

August[édit | édit sumber]

September[édit | édit sumber]

October[édit | édit sumber]

November[édit | édit sumber]

December[édit | édit sumber]

Unknown dates[édit | édit sumber]

Births[édit | édit sumber]

Deaths[édit | édit sumber]

Emoji u1f50d.svg
 Artikel utama: Deaths in 2007.

January[édit | édit sumber]

February[édit | édit sumber]

March[édit | édit sumber]

Holidays[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png