7 Oktober

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

7 Oktober nyaéta poé ka-280 dina sataun (ka-281 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 84 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

1981 - Bung Tomo, panyiar radio pajoang Indonésia dina mangsa kamérdékaan, maot di Padang Arafah, Arab Saudi. (l. 1920)

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png