30 Oktober

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

30 Oktober nyaéta poé ka-303 dina sataun (ka-304 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 62 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

1757Ustman III, Sultan Ustmani (l. 1699)

1809William Cavendish-Bentinck, PM Inggris Raya (l. 1738)

1910Henry Dunant, Aktipis Swiss, nu ngadegkeun Palang Merah, panampa Hadiah Nobél (l. 1828)

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png