8 Oktober

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

8 Oktober nyaéta poé ka-281 dina sataun (ka-282 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 84 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 2001 – Pasawat Cessna jeung pasawat jét Skandinavia diadu dina kaayaan pinuh ku kabut nalika rek ngapung di Milan Italia. Korban 188 jalma.
  • 2005 – Gempa 7,6 SR di Kashmir ngabalukarkeun 86.000-87.351 jalma binasa, 69.000-75.266 tatu, sarta 2,8 juta leungiteun padumukan.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

  • 1869 - Franklin Pierce, présidén Amérika ka-14, Concord, New Hampshire, AS.

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png