10 Oktober

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

10 Oktober nyaéta poé ka-283 dina sataun (ka-284 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 82 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé Anti Hukuman Mati Sadunya
  • Poé Kasehatan Mental Sadunya

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Emoji u1f4c5.svg