Bae Suzy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bae Suzy
Suzy, 2019
GumelarBae Su-ji
10 Oktober 1994 (1994-10-10) (yuswa 26)[1]
Distrik Buk, Gwangju, Bandéra Koréa Kidul Koréa Kidul
Ngaran landianBae Suzy
Pagawéan
Karir musik
Aliran
Alat musik
  • Vokal
Taun aktip2010–ayeuna
Lébel
Maén di
Bae Suzy
Hangul
Hanja[2]
Alih Aksara anu DisampurnakeunBae Su-ji
McCune-ReischauerPae Suchi

Bae Su-ji (Hangul: 배수지; Hanja: 裴秀智; gumelar 10 Oktober 1994; umur 26 taun), langkung dikenal ku nami panggungna "Suzy", nyaéta panyanyi, aktris, MC, sareng modél ti Koréa Kidul. Suzy debut taun 2010 janten anggota grup penyanyi awéwé dibentuk ku JYP Entertainment, Miss A. Anjeunna ogé dipikanyaho pikeun peran na dina drama rumaja Dream High (2011), film romansa Architecture 101 (2012), drama fantasi-sajarah Gu Family Book (2013), Uncontrollably Fond (2016), While You Were Sleeping (2017), jeung Vagabond (2019).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Russell, Mark (April 29, 2014). K-Pop Now!: The Korean Music Revolution. Tuttle Publishing. p. 96. ISBN 978-1-4629-1411-1. 
  2. "Sina Visitor System". weibo.com. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg