Aktris

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Aktris nyaéta wanoja nu miboga peran salaku lakon dina drama panggung, radio, televisi, atawa film.[1][2] Utamana kanu profesional.[2]

Tempo ogé[édit | édit sumber]

  1. Aktor

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Aktris (diakses 16 Mei 2016)
  2. a b (en)Actress (diakses 16 Mei 2016)
Nulis.jpg