18 Oktober

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

18 Oktober nyaéta poé ka-291 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1356 - Lini Basel di Eropa, 6,0 - 7,1SR.
  • 1540 - Pangjajah Spanyol ngancurkeun Kota Mabila (ayeuna Alabama) sarta maténi Tua Suku Tuskaloosa.
  • 1565 - Patempuran Basisir Fukuda, kapal laut klan Matsura gagal nyerek kapal Portugis, minangka konflik munggaran nu pernah kacatetkeun antara Jepang jeung Barat.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png