18 Oktober

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

18 Oktober nyaéta poé ka-291 dina sataun (ka-292 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 74 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1356 - Lini Basel di Eropa, 6,0 - 7,1SR.
  • 1540 - Pangjajah Spanyol ngancurkeun Kota Mabila (ayeuna Alabama) sarta maténi Tua Suku Tuskaloosa.
  • 1565 - Patempuran Basisir Fukuda, kapal laut klan Matsura gagal nyerek kapal Portugis, minangka konflik munggaran nu pernah kacatetkeun antara Jepang jeung Barat.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé Ménopase Dunia

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png