Krimea

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kriméa atanapi Samenanjung Krimea, nyaéta hiji wewengkon kaléreun Laut Hideung.

Kriméa bisa ngarah ogé ka: