Krimea

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi

Kriméa atanapi Samenanjung Krimea, nyaéta hiji wewengkon kaléreun Laut Hideung.

Kriméa bisa ngarah ogé ka: