2011

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an 2040-an
Taun: 2008 2009 2010 - 2011 - 2012 2013 2014

Kajadian[édit | édit sumber]

Olahraga[édit | édit sumber]

Gumelaran[édit | édit sumber]

Tingali: Kategori:Gumelaran 2011

Kapupus[édit | édit sumber]

Januari[édit | édit sumber]

Pébruari[édit | édit sumber]

Maret[édit | édit sumber]

April[édit | édit sumber]

Méi[édit | édit sumber]

Juli[édit | édit sumber]

Agustus[édit | édit sumber]

Séptémber[édit | édit sumber]

Oktober[édit | édit sumber]

November[édit | édit sumber]

Desember[édit | édit sumber]

Poé peré nasional di Indonésia[édit | édit sumber]

Poé peré nasional jeung cuti bareng Indonésia dina taun 2011:[1]
(Dumasar kana Surat Kaputusan Babarengan (SKB) Menteri Agama (Nomor 1 Taun 2010), Menteri Tanaga Kerja jeung Transmigrasi (Nomor: KEP 110/MEN/VI/2010) ogé Menteri Pangdayagunaan Aparatur Nagara)

No Tanggal Hari Keterangan
Poé Peré Nasional
1 1 Januari Sabtu Taun Anyar Masehi
2 3 Pébruari Kémis Taun Anyar Imlek 2562
3 15 Pébruari Salasa Maulid Nabi Muhammad SAW (12 Rabiul Awal 1432H)
4 5 Maret Sabtu Hari Raya Nyepi (Tahun Baru Saka 1933)
5 22 April Jumaah Wafat Yesus Kristus
6 17 Méi Salasa Hari Raya Waisak 2555
7 2 Juni Kemis Kenaikan Yesus Kristus
8 29 Juni Rebu Isra' Mi'raj Nabi Muhammad SAW (27 Rajab 1432H)
9 17 Agustus Rebu Proklamasi Hari Kemerdekaan Republik Indonesia ke-66
10 30-31 Agustus Salasa-Rebu Idul Fitri (1-2 Syawal 1432H)
11 6 Nopémber Minggu Idul Adha (10 Dzulhijjah 1432H)
12 27 Nopémber Minggu Taun Anyar Islam (1 Muharram 1433H)
13 25 Désémber Minggu Poé Natal
Cuti Bersama PNS
1 29 Agustus-1-2 September Senin-Kamis-Jumat Cuti babarengan Idul Fitri
2 26 Désémber Senén Cuti babarengan Natal

Hadiah Nobél[édit | édit sumber]

Référénsi[édit | édit sumber]