Grup musik

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Grup musik mangrupikeun grup musik, band mangrupikeun grup anu diwangun ku dua atanapi langkung musisi anu maénkeun alat musik sareng nyanyi.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

Nulis.jpg



  1. "apa yang di maksud dengan grup band - Brainly.co.id". brainly.co.id (dalam Indonesian). Diakses tanggal 2021-08-12.