Zainuddin MZ

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Zainuddin Muhammad Zein atawa dikenal sabagé KH Zainuddin MZ (babar di Jakarta, 2 Maret 1951; maot di Jakarta, 5 Juli 2011) nyaéta pamuka agama Islam di Indonésia nu populér liwat caramah-caramahna di télévisi. Anjeunna sok dilandi "Da'i Sayuta Umat". Anjeunna kantos ngajabat salaku pupuhu umum Partai Bintang Réformasi, nu salanjutna digentosan ku Bursah Zarnubi. Anjeunna maot dina 5 Juli 2011 di Rumah Sakit Pusat Pertamina, Jakarta lantaran panarajang jantung[1][2]

Saméméhna
-
Katua Umum Partai Bintang Réformasi Sanggeusna
Bursah Zarnubi

Catetan suku[édit | édit sumber]


Soekarno.jpg