1 Maret

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Maret nyaéta poé ka-60 dina sataun (ka--61 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 305 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 2007Tornado narajang Amérika Sarikat béh kidul, nelasan 20 jalma kaasup dalapan urang di SLA Enterprise.
  • 2008 – Pulisi Arménia patelak jeung pawéy daméy oposisi nu protés ku ayana sangkaan kacurangan pamilu présidén, pamustunganna sapuluh jalma maraot.
  • 2014 – Tilu puluh lima jalma palastra sarta 143 lianna taratu dina hiji panusukan masal di Stasion Karéta Kunming di Cina.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

https://en.wikipedia.org/wiki/March_1

Nuvola apps clock.png