April

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
<< April >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30

April nyaéta bulan ka-4 kalénder Maséhi, satutasna Méi sarta saméméh Maret.

Bulan ieu na sajarah[édit | sunting sumber]

Kajadian[édit | sunting sumber]

  • 1 April 1945 - Perang Dunya II:Pertempuran Okinawa, serangan gabungan pangngeudena dina wanci perang Pasifik, dimimitian ti Okinawa, Jepang.
  • 2 April 1917 - Perang Dunya I: Présidén AS Woodrow Wilson menta ka Kongres AS keur nyatakeun perang ngalawan Jerman.

Lahir[édit | sunting sumber]

Pupus[édit | sunting sumber]


Januari | Pébruari | Maret | April | Méi | Juni | Juli | Agustus | Séptémber | Oktober | Nopémber | Désémber


Nuvola apps clock.png