20 April

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  

20 April nyaéta poé ka-110 dina sataun (ka-111 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 255 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

  • 1912Bram Stoker, novelis Inggris-Irlandia, nu ngarang Drakula (l. 1847)

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé Ganja / 420 (Internasional)
  • Poé Bahasa Cina PBB

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png