17 April

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

17 April nyaéta poé ka-107 dina sataun (ka-108 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 268 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé Hémophili Dunia

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png