Rooney Mara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rooney Mara
Mara, 2017
GumelarPatricia Rooney Mara
17 April 1985 (1985-04-17) (yuswa 35)[1]
Bedford, New York, A.S.
Ngaran landianPatricia Mara
Tricia Mara
Alma materUniversitas New York
PagawéanAktris
Taun aktip2005–ayeuna
Kulawarga

Patricia Rooney Mara /ˈmɛərə/ MAIR[2] (gumelar 17 April 1985; umur 35 taun)[1] nyaéta saurang aktris Amérika. Anjeunna ngaluncat kana industri pilem taun 2005, teras dibéntangan dina sababaraha film sapertos Tanner Hall, A Nightmare on Elm Street, The Social Network, jeung Trash. Mara ogé kaceluk ku kagiatan amal na. Anjeunna ngawasi Uweza Yayasan amal anu ngadukung program pendidikan sareng ékonomi pikeun barudak sareng kulawarga di daerah Kibera di Nairobi, Kenya, salah sahiji tempat panghebatna di Afrika.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b Mead, Rebecca (January 2012). "Into the Deep". Allure. pp. 103–106.
  2. Citakan:Cite podcast

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg