Kibera

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

300px|thumb|Pemandangan Kibera Kibera nyaeda salah sahiji kawasan pang kumuhna di Afrika. Kibera aya di Nairobi, Kenya. Wilayah ieu mikaboga penduduk kira-kira sajuta jiwa.[1]

Ngaran "Kibera" asalna ti kibra, ti bahasa Nubia nu artina "leuweung".[2]

Dina 16 September 2009, pemarentah Kenya, anu nga-klaim boga Kibera, ngamimitian mindahkeun penduduk ti wilayah kumuh ieu.

Referensi[édit | édit sumber]


Gnome-globe.svg