26 April

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search

26 April nyaéta poé ka-116 dina sataun

Kajadian[edit | edit source]

Nu babar[edit | edit source]

Nu pupus[edit | edit source]

Poé peré[edit | edit source]

Tumbu luar[edit | edit source]

Nuvola apps clock.png