Roger Taylor

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Roger Taylor
Taylor, 2017
Profil
NamiRoger Meddows Taylor
Gumelar26 Juli 1949 (1949-07-26) (yuswa 71)
King's Lynn, Norfolk, Bandéra Inggris Inggris
AliranRock
Pacabakan
Alat musik
  • Gendang
Taun aktip1968–ayeuna
Lébel
  • EMI Records
  • Elektra
  • Capitol Records
Maén di
Ramatlokarogertaylorofficial.com

Roger Meddows Taylor atau Roger Taylor (gumelar di Norfolk, Inggris, 26 Juli 1949; umur 71 taun) nyaéta musisi Inggris, penyanyi, panulis lagu sareng multi-instrumentalist, langkung dikenal salaku anggota band rock Queen.[1] Salaku tukang gendang, Taylor diwanohkeun dina awal karirna kusabab sora anu unik.[2] Anjeunna kapilih ku pendengar radio salaku tukang gendang anu kadalapan di sajarah musik batu klasik dina polling anu dilakukeun ku Planet Rock di 2005.[3]

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg