Lompat ke isi

Ranty Maria

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Ranty Maria
GumelarRanty Maria Aprily Kariso
26 April 1999 (1999-04-26) (yuswa 25)
Jakarta, Indonesia
KabangsaanIndonesia
PagawéanArtis, Model
KolotnaLee Ki Young
Joanita Kariso

Ranty Maria (gumelar di Jakarta, 26 April 1999; umur 25 taun) mangrupikeun Aktris tina Indonésia anu katurunan Manado-Korea anu dikenal ku peranna dina Luna di Heart Series, Ratna di 7 Manusia Harimau, Vika di Anak Langit jeung Indah di Cahaya Terindah.[1]

Rujukan

[édit | édit sumber]

Tumbu luar

[édit | édit sumber]