Victoria Beckham

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Victoria Beckham
Victoria Beckham nalika nyanyi

Victoria Caroline Adams atawa anu leuwih dipikawanoh Victoria Beckham dibabarkeun di Hertfordshire, England, Inggris ping 17 April 1974[1].Victoria mangrupa pamajikan ti pamaén bola nyaéta David Beckham[1]. Manéhna leuwih kawéntar salaku anggota grup musik awéwé Spice Girl anu meunang jujuluk Posh Girls anu dijieun taun 1994, babarenngan jeung Melanie Brown, Emma Bunton, Melanie Chisholm sarta Geri Halliwell[1].Victoria bareng jeung Spice Girls bisa nyieun tilu album, Spice 1996, Spiceworld 1997 jeung Forever 2000[1]. Sabada Spice Girls bubar, Victoria nuluykeun karir nyanyina sorangan, single album anu dijieunna nyaéta Out Of Your Mind jeung Not Such An Innocent Girl[1]. Masalah rumah tangga Victoria bisa disebutkeun adem ayem, jauh tina gosip anu goréng[1].Ti mimiti kawin ping 4 Juli 1999, penyanyi anu ogé jadi modél ieu téh bisinugrahan opat budak anu tilu lalaki (Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David) jeung anu hiji deui awéwé anu dibabarkeun dina poé minggu ping 10 Juli Harper Seven2011[1][2]. Sanaja Victoria teu pati moyan di dunya musik, tapi buku-buku karyana jadi best seller di Inggris[2]. Teu ngan saukur buku, tapi kun jadi pamajikanna Beckham ogé ngabalukarkeun manéhna meunang loba tawaran film dokuméntér[2].Lian ti éta nu jadi pikareueuseun Victoria ogé ku dibéréna jujuluk icon fashion jeung trendsetter[2].

Karya[édit | édit sumber]

Single[édit | édit sumber]

1. Out of Your Mind feat True Stepper dan Dane Bowers (Truestepping, 2000)[2]
2. Not Such an Innocent Girl (Victoria Beckham, 2001)[2]
3. A Mind of It’s Own (Victoria Beckham, 2002)[2]
4. Let Your Head go (Open Your Eyes/Come Together, 2003)[2]
5. This Groove (Open Your Eyes/Come Together, 2003)[2]

Buku[édit | édit sumber]

1. Learning to Fly 2001[2]
2. That Extra Half an Inch : Hair, Heels, and Everything In Between 2006[2]

Film[édit | édit sumber]

1. Spice World 1997[2]
2. Victoria’s Secret 2000[2]
3. Being Victoria Beckham 2002[2]
4. The Real Beckhams 2003[2]
5. Full Length and Fabulous 2006[2]
6. Victoria Beckham : Coming to America 2007[2]
7. Ugly Betty 2007[2]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g Victoria Beckham(diakses 3 Desember 2011)
  2. a b c d e f g h i j k l m n o p q r Biografi Victoria Beckham yang Fashionable(diakses 3 Desember 2011)
Nulis.jpg