Inggris

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti England)
Luncat ka: pituduh, paluruh
Keur ngaran nagara Britania Raya nu sering disebut Inggris, tingali Britania Raya.

Inggris nyaéta nagara nu pangageungna di Karajaan Britania Raya di Éropa. Istilah "Inggris" sering ogé dianggé pikeun nyebat nagara Britania Raya sakumna.

Nulis.jpg