Inggris

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti England)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Keur ngaran nagara Britania Raya nu sering disebut Inggris, tingali Britania Raya.

Inggris nyaéta nagara nu pangageungna di Karajaan Britania Raya di Éropa. Istilah "Inggris" sering ogé dianggé pikeun nyebat nagara Britania Raya sakumna.

Nulis.jpg