Melanie Brown

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Melanie Brown

Melanie Janine Brown atawa leuwih dipikawanoh Melanie Janine Brown anu dibabarkeun di Leeds, West Yorkshire, 29 Mei 1975. Manéhna dipikawanoh salaku penyanyi, pangarang lagu, jeung aktris[1]. Mel B nénéhna téh dipikawanoh salaku salah sahiji mantan anggota Spice Girls, nyaéta grup musik awéwé anu anggotana téh nyaéta Victoria Beckham, Emma Bunton, Melanie Chisholm jeung Geri Halliwell[1]. Sarupa jeung babaturanan nu séjén, dina grup éta antara taun 1994 nepi ka 2000 manéhna meunang jujuluk Scary Spice[1]. Salila babarengan di Spice Girl, Brown pernah gawé bareng jeung musisi Missy Elliott dina ngahaleuangkeun lagu I Want You Back, anu mangrupa soundtrack film WHY DO FOOLS FALL IN LOVE[1]. Lagu anu dirilis September 1998 éta ,bisa kajual nepi ka 80,000 copy, padahal éta lagu digawéan di waktu kosong nalika manéhna sibuk jadi anggota grup Spice Girl[1]. Sabada éta Brown, ngarilis lagu Word Up,anu jadi soundtrack film AUSTIN POWERS: THE SPY WHO SHAGGED ME 1999[1]. Anu disusul ku lagu-lagu séjénna nyaéta Tell Me 2000, Feels So Good 2001, Lullaby 2001 jeung Today2005, Lian ti éta aya ogé album Hot 2000 jeung LA State Of Mind 2005[1]. Lian ti éta Brown ogé pernah akting di sababaraha film.di antarana nyaéta Coronation Street 1993,Spice World 1997, Fish 2000, This is My Moment 2001, Voodoo Princess 2002, Burn It 2003, The Seat Filler 2004, Merrion's Xxxmas Special 2005 jeung Love Thy neighbor 2006[1]. Patali jeung kahirupan pribadina Brown pernah nikah jeung Jimmy Gulzar,saurang penari nalika bulan September 1998 tapi pipirakan nalika taun 2000. Manéhna tuluy bobogohan jeung aktor Eddie Murphy[1]. Melanie Brown mingkin serius di dunya kebugaran[2]. Sabada diajak ku Fitness First salaku Duta International Fitness Week 2011, Mel B membintangi dina salah sahiji kampanye global Fitness First pikeun ngarojong masarakat supaya masarakat daék jalan hirup anu leuwih séhat[2].

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i Melanie Brown(diakses 3 Desember 2011)
  2. a b [travel.okezone.com/read/2011/03/10/29/433324/mel-b-ikon-international-fitness-week-2011 Mel B Ikon "International Fitness Week 2011"](diakses 3 Desember 2011)
Nulis.jpg