Emma Bunton

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Emma Bunton 2016

Emma Lee Bunton atawa anu leuwih populér Emma Bunton nyaéta penyanyi adalah séorang penyanyi pop Inggris, yang pernah menjadi personel grup Spice Girls. Selain ia juga menjadi séorang penulis lagu dan aktris film[1]. Bunton anu dibabarkeun di Finchley, London, Inggris, 21 Januari 1976 ,ngamimitian karirna salaku béntang ngaliwatan serial TV, THE BILL 1993 anu disusul ku aktingna dina Sitkom BBC, EASTENDERS 1993, STRICTLY COME DANCING 2006 jeung Neighbours 2007[1].Babarengan jeung grup musik Spice Girls geus ngarilis tilu album nyaéta Spice 1996, Spiceworld 1997 jeung Forever 2000[1].Ari karir album solona ngaliwatan lagu A Girl Like Me[1]. Patali jeung kahirupan pribadina, Emma pernah miboga patali jeung Mark Verghes tapi papisah taun 1997,Tuluy jeung penyanyi Lee Brennan anu papisah taun 1997, nu pamungkas nyaéta vokalis CherryBlackStone, Jade Jones[1]. Nuturkeun tatapakan Victoria Beckham anu sarua pernah jadi anggota Spice Girls, Emma Bunton jadi artis anu banting stir ka bisnis fashion[2].Manéhna kiwari keur ngamimitian tina baju budak pikeun hiji outlet baju anu geus moyan di Inggris[2]. Bunton ngarancang sorangan karyana pikeun koléksi baju ékslusif di jaringan outlet Argos[2]. Lian ti éta manéhna ngajak budakna nu masih kénéh opat taun, Beau pikeun dijadikeun modél koléksi bajuna[2].

Referensi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e Emma Bunton(diakses 3 Desember 2011)
  2. a b c d Emma Bunton Rilis Koleksi Pakaian Anak(diakses 3 Desember 2011)
Nulis.jpg