Lompat ke isi

6 Maret

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31  

6 Maret nyaéta poé ka-65 dina sataun (ka-66 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 300 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1988 – Tilu urang sukarélawan IRA ditémbak mati ku SAS di Jibraltar dina Operasai Flavius.
  • 1992 – Virus komputer Michelangelo mimiti medal.
  • 2003 – Pasawat Maskapai Aljazair 6289 murag di Aguenar, Bandara Haji Bey Akhamok di Tamanrasset, Aljazair, nelasan 102 ti 103 jalma sajeroeunna.
  • 2008 – Saurang pangebom maéhan manéh nelasan 68 jalma (kaasup dirina) di Baghdad, dina poé nu sarua saurang jalma basanjata nelasan dalapan budak sakola di Yérusalem.
  • 2020 – Bom maéhan manéh ngabeledug di saluareun Kadutaan AS di Tunis, Tunisia, nelasan saurang pulisi sarta nyideraan lima urang lianna.

Kalahiran[édit | édit sumber]

Nu Pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

https://en.wikipedia.org/wiki/March_6