Jojon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jojon
Nami keur lahir Djuhri Masdjan
Gumelar Karawang
5 Juni 1947
Maot Jakarta
6 Maret 2014 (yuswa 66)
Pacabakan aktor, pelawak
Taun aktif 1975 - 2014

Djuhri Masdjan atawa leuwih katelah salaku Jojon (gumelar di Karawang, 6 Méi 1947 – tilar dunya di Jakarta, 6 Maret 2014 dina umur 66 taun) mangrupa hiji aktor jeung palawak Indonésia.

Filmografi[édit | édit sumber]

Acara TV[édit | édit sumber]

TV sérial[édit | édit sumber]


Replace this image male.svg