7 Maret

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

7 Maret nyaéta poé ka-66 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

  • Kadurukna pesawat Garuda Indonésia nu kakara eunteup di Bandara Adi Sucipto, Jogjakarta, ti Jakarta, ngabalukarkeun palastrana puluhan panumpang nu di antarana aya sababaraha tokoh nasional.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png