17 Méi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

17 Méi nyaéta poé ka-137 dina sataun (ka-138 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 228 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé Internasional Ngalawanan Homophobia, Transphobia jeung Biphobia
  • Poé Hiperténsi Dunia
  • Poé Masyarakat Informasi Dunia

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Emoji u1f4c5.svg