1749

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas basa Sunda
Luncat ka: pituduh, sungsi
Abad: abad ka-17 - abad ka-18 - abad ka-19
Dékade: 1710-an 1720-an 1730-an 1740-an 1750-an 1760-an 1770-an
Taun: 1746 1747 1748 - 1749 - 1750 1751 1752

Taun ka-1749 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | sunting sumber]

Nu babar[édit | sunting sumber]

Nu pupus[édit | sunting sumber]

Poé peré[édit | sunting sumber]

Tumbu luar[édit | sunting sumber]

Nuvola apps clock.png