Nine Inch Nails

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Nine Inch Nails nyaéta grup musik rock industrial ti Amérika Sarikat. Didirikeun taun 1988, nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 8 album studio.

Nulis.jpg



Nulis.jpg