Nine Inch Nails

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Citakan:Use mdy dates

Nine Inch Nails
Tur Nine Inch Nails dina sasih November 2013
Ti kenca ka katuhu: Pino Palladino, Ilan Rubin, Trent Reznor, Alessandro Cortini
Profil
AsalCleveland, Ohio, U.S.
Aliran
Taun aktip1988 – ayeuna
Lébel
Maén di
Ramatlokanin.com
Anggota ti
Baréto anggota ti
List of Nine Inch Nails band members

Nine Inch Nails nyaéta grup musik rock industrial ti Amérika Sarikat anu didirikeun taun 1988 ku Trent Reznor. Ti awal ayana band ieu nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 9 album studio.

Diskografi[édit | édit sumber]

Album[édit | édit sumber]

Nulis.jpg



Nulis.jpg