Nine Inch Nails

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh


Nine Inch Nails nyaéta grup musik rock industrial ti Amérika Sarikat. Didirikeun taun 1988, nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 8 album studio.

Nulis.jpg


Nulis.jpg