Nine Inch Nails

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Nine Inch Nails nyaéta grup musik rock industrial ti Amérika Sarikat. Didirikeun taun 1988, nepi ka kiwari parantos ngaluarkeun 8 album studio.

Nulis.jpg



Nulis.jpg