13 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

13 Séptémber poé ka-256 (poé ka-257 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 109 poé deui.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1845 – Élmuwan Inggris, Michael Faraday nimu 'Épék Faraday', pangaruh ladang magnétik dina cahaya nu dipolarisasi.

Dibabarkeun[édit | édit sumber]

Pupus[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png