4 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

4 Séptémber nyaéta poé ka-247 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

  • 1960 - Aktor Amérika, Damon Wayans, New York, AS.
  • 1960 - Gitarist Soundgarden, Kim Thayil, Seattle, Washington, AS.
  • 1970 - Pamaén dram Sepultura, Igor Cavalera, Belo Horizonte, Brazil.
  • 1981 - Panyanyi AS, Beyoncé Knowles, Houston, Texas, AS.

Nu pupus[édit | édit sumber]

  • 2006 - Personél TV Ustrali, Steve Irwin, Batt Reef, Ustrali, 44 taun.

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png