14 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

14 Séptémber nyaéta poé ka-257 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

789 - Abu Abbas Abdallah bin Harun al-Rashid, atawa Al Ma'mun, Baghdad, Kakhalifahan Abbasiyah.

1946 - Pete Agnew, pamaén bass grup Nazareth, Dunfermline, Skotlandia.

1949 - Steve Gaines, vokalis jeung pamaén hitar grup Lynryd Skynyrd, Seneca, Missouri, AS.

1949 - Ed King, pamaén bass grup Lynryd Skynyrd, Giendale, California, AS.

1966 - Dede Yusuf, béntang filem / sinétron, manten wagub Jabar, Jakarta, Indonésia.

Nu pupus[édit | édit sumber]

775 - Konstantin V, Kaisar Bizantium, Konstantinopel.

786 - [[Al Hadi[[, Khalifah kaopat dinasti Abbasiyyah, Baghdad, Kakhalifahan Abbasiyah.

1523 - Paus Adrian VI , Roma, Papal State.

1638 - John Harvard, darmawan nu ngadegkeun Kampus Harvard, Charlestown, Massachusetts Bay, Koloni Inggris.

1998 - Yang Shangkun, présidén RRC kaopat, Beijing, RRC.

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png