Lee Jong-suk

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

Lee Jong-suk (gumelar di Koréa Kidul, 14 Séptémber 1989; umur 28 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentarna sanggeus maén di sérial drama Secret Garden taun 2010.[1][2] Jong-suk ngamimitian karirna di dunya hiburan ti umur ngora kénéh, liwat SBS 7th Open(audisi aktor kalahiran anu diayakeun ku stasiun tipi SBS).[1] Jong-suk mangrupa mahasiswa lulusan ti Universitas Konkuk di Seoul. Salah sahiji pilem anu pernah diperankeunna nyaéta Sympathy dina taun 2005, sedengkeun karirna mimiti nyongcolangna téh nalika suksés merankeun karakter musisi Han Tae-sun dina sérial Secret Garden (2010).[1] Ti harita, Jong-suk meunang tawaran maén di pilem saperti Ghost, As One jeung R2B: Return to Base.[1] Jong-suk ogé pernah meunang pangajén Best New Actor di ajang KBS Drama Awards 2012.[1] Dina widang olah raga, Lee Jong Suk mangrupa pakar dina taekwondo.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e Wowkeren.com, Biografi Lee Jong Suk, Diakses 11 Juli 2015.
  2. a b Idzsn.com, Biografi dan Profil Lee Jong Suk Lengkap, Diakses 11 Juli 2015.
Soekarno.jpg