Mahasiswa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

MAHASISWA nyaéta sebutan pikeun jelema anu keur ngajalankeun pendidikan tinggi di salah sahiji perguruan tinggi di antarana akademik jeung anu paling umum nyaeta Universitas.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. [ttps://id.wikipedia.org/wiki/Mahasiswa ttps://id.wikipedia.org/wiki/Mahasiswa].