11 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

11 Séptémber nyaéta poé ka-254 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

1917Ferdinand Marcos, présiden ka-10 Philipina (1965-1986), Ilocos Norte, Kapuloan Philipina.

1945Franz Beckenbauer, manten pamaén bola jeung palatih Jerman Barat, Munich Jerman.

1965Bashar Al Assad, Présidén Syria, Damaskus, Syiria.

1967Harry Connick Jr., musisi Amérika, manten juri American Idol, New Orleans, Louisiana, AS.

1978Dejan Stankovic, manten pamaén bola Yugoslavia, Belgrade, Yugoslavia.

Nu pupus[édit | édit sumber]

1948Muhammad Ali Jinnah, 71 taun, Gupérnur Jéndral Pakistan nu kahiji, Karachi, Pakistan.

2019Bacharuddin Jusuf Habibie, 83 taun, Presidén Indonésia katilu, Jakarta, Indonésia.

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png