10 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

10 Séptémber nyaéta poé ka-253 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

1950 - Joe Perry, gitarist Aerosmith, Lawrence, Massachusetts, AS.

1951 - Harry Roesli, seniman Bandung, Bandung, Jawa Barat, Indonesia.

1958 - Chris Columbus, sutradara Amérika (Home Alone jsb), Pennsylvania, AS.

1960 - Colin Firth, aktor Inggris, Grayshott, Hampshire, Inggris.

1968 - Guy Ritchie, sutradara Inggris, popotongan Madonna, Hatfield, Hertfordshire, Inggris.

Nu pupus[édit | édit sumber]

210MM - Qin Shi Huang, 49 taun, Kaisar Cina Dinasti Chin, Distrik Julu, Cina.

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png