Jack Ma

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Jack Man
Enabling eCommerce- Small Enterprises, Global Players (39008130265) (cropped).jpg
Jack Ma, 2018
BabarMa Yun/ 马云
10 Séptémber 1964 (1964-09-10) (yuswa 56)
Hangzhou, Zhejiang, Tiongkok
Tempat nganjrekZhejiang, Tiongkok
KawarganagaraanBandéra Républik Rahayat Tiongkok Républik Rahayat Tiongkok
PagawéanFormer Chairman jeung CEO, Alibaba Group

Jack Ma (gumelar di Hangzhou, Zhejiang, Tiongkok, 10 Séptémber 1964; umur 56 taun) nyaéta pangusaha asal Cina. Anjeunna mangrupikeun pangadeg sareng Pupuhu Eksekutif Alibaba Group, perusahaan e-commerce panggedéna di Cina[1]. Anjeunna mangrupikeun warga Tiongkok daratan munggaran anu pernah tampil dina majalah Forbes sareng didaptarkeun janten miliara dunya. Dina 2015, anjeunna didaptarkeun salaku jalma anu pangpentingna di dunya[2].

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]


Soekarno.jpg