23 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
<< Séptémber >>
Min Sen Sal Reb Kem Jum Sap
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

23 Séptémber nyaéta poé ka-266 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

1641 - Kapal laut Merchant Royal nu mawa 45.000 kg emas tilem di Laut Lands' End, Inggris.

1846 - Planét Néptunus katimu ku astronom Jérman.

1932 - Arab Saudi ngawujud sabada Ibnu Saud hasil ngahijikeun Nejd jeung Hejaz.

1980 - Konsér pamungkas Bob Marley di Pittsburgh, Pennsylvania.

1983 - Kapal Udara Gulf Air 771 ngajelegur alatan bom dina bahasina, 117 panumpang tiwas.

2002 - Vérsi kahiji browser Mozilla Firepox, Phoenix 0.1, medal pikeun umum.

2004 - Topan Jeannie narajang Haiti, leuwih ti 3.000 jalma palastra.

2008 - Upacara pamasrahan Hadiah Hardjapamekas ka guru Basa Sunda anu pinunjul.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png