8 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

8 Séptémber nyaéta poé ka-251 dina sataun (ka-252 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 114 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1522 - Navigator Spanyol, Juan de Elcano, tunggang kapal Victoria, mulang ka Spanyol, ngaréngsékeun lalampahan ngurilingan dunya nu munggaran (mimiti miang dipingpin ku Ferdinand Magellan).

Nu babar[édit | édit sumber]

  • 1989 - Rapper Amérika, Wiz Khalifa (Cameron Thomaz), Minot, North Dakota, AS.
  • 1989 – Avicii, DJ Swédia (td. 2018)

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé Terapi Fisik Dunia

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png