Wiz Khalifa

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wiz Khalifa
Wiz Khalifa, 2018
Profil
NamiCameron Jibril Thomaz
Gumelar8 Séptémber 1987 (1987-09-08) (yuswa 33)
Minot, North Dakota, Amerika Serikat[1]
AsalCitakan:Country data Amerika Pittsburgh, Pennsylvania, Amerika Serikat
Aliran
Pacabakan
  • Penyanyi
  • Rapper
  • Penulis lagu
  • Aktor
Taun aktip2005–ayeuna
Lébel
Maén di
Ramatlokawizkhalifa.com

Cameron Jibril Thomaz (gumelar 8 Séptémber 1987; umur 33 taun) atawa Wiz Khalifa, nyaéta penyanyi, rapper, sareng panulis lagu ti Amérika Serikat. Anjeunna ngarilis album debutna, Show and Prove, taun 2006, sareng nandatanganan kontrak sareng Warner Bros Records di 2007.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg
Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]