Fall Out Boy

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Konsér Fall Out Boy

Fall Out Boy nyaéta grup musik pop punk anu dibentuk ku Joe Trohman jeung Pete Wentz taun 2001[1]. Joe jeung Pete terus ngarékrut Patrick Stump, T.J. Raccine jeung Mike[1]. Fall Out Boy mulai kasohor taun 2000[2]. Personil Fall out Boy nu ayeuna nyaéta Patrick Stump (vokalis/vitaris), Pete Wentz (bassis), Joe Trohman (gitaris), jeung Andy Hurley (drummer)[2].

Karir[édit | édit sumber]

Fall Out Boy ngarilis album mini-LP kalayan judul FALL OUT BOY'S EVENING OUT WITH YOUR GIRLFRIEND. taun 2003[1][2]. Sabada ngarilis ieu album dua personil Fall out Boy, Raccine jeung Mike kaluar, terus Andy Hurley, mantan personil Racetraitor asup[1]. Album kaduana nyaéta TAKE THIS TO YOUR GRAVE anu dirilis taun 2003[1][2]. Kurang leuwih taun 2005, Fall Out Boy ngarilis album FROM UNDEE THE CORK TREE, diteruskeun ku album INFINITY ON HIGH anu dirilis taun 2007 kalayan single This Ain't a Scene, It's an Arms Race.[2]. Ngaran album INFINITY ON HIGH dicokot tina salah sahiji judul surat pribadi Van Gogh[2]. Pamungkas nyaéta album Folie à Deux anu dirilis taun 2008[2]. Fall Out Boy dinyatakeun hiatus sabada ngarilis album nu pamungkas ieu, kabarna para personilna miboga proyék séwang-séwangan[2].

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. a b c d e out boy/ Fall Out Boy-kapanlagi.com (diaksés tanggal 7 Nopémber 2011)
  2. a b c d e f g h (en)Fall Out Boy-allmusic.com (diaksés tanggal 7 Nopémber 2011)
Nulis.jpg