Charlie Puth

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Charlie Puth
Charlie Puth, 2017.
GumelarCharles Otto Puth Jr.
2 Désémber 1991 (1991-12-02) (yuswa 28)
Rumson, New Jersey, Amerika Serikat
Pagawéan
  • Penyanyi
  • panulis lagu
  • produser rekaman
Karir musik
Aliran
Alat musik
  • Vokal
  • keyboard
  • piano
Taun aktip2009–sekarang
Lébel
  • eleveneleven
  • Artist Partners Group
  • Atlantic
Ramatlokacharlieputh.com

Charles Otto Puth Jr. (/pθ/) (gumelar 2 Désémber 1991; umur 28 taun) nyaéta penyanyi, panulis lagu sareng produser rékaman. Lagu debutna See You Again, anu anjeunna nyerat, ngagabung sareng produsén, sareng nyanyi kalayan Wiz Khalifa pikeun lagu latar Furious 7 pikeun ngahargaan Paul Walker, nyaéta di nomer hiji kanggo 12 minggu berturut-turut di Amérika Serikat.[1][2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "iTunes (U.S.) – Music – Charlie Puth – Nine Track Mind". iTunes (U.S.). January 29, 2016. Diakses tanggal January 9, 2016. 
  2. "Music: Top 100 Songs". 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg