Niall Horan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Niall Horan
Profil
NamiNiall James Horan
Gumelar13 Séptémber 1993 (1993-09-13) (yuswa 27)
Mullingar, Irlandia
Pacabakan
  • Penyanyi
  • panulis lagu
Alat musik
  • Vokal
  • gitar
Taun aktip2010–ayeuna
Lébel
Maén diOne Direction

Niall James Horan (/ˈnəl ˈhɒrən/;[1] gumelar 13 Séptémber 1993; umur 27 taun) mangrupikeun panyanyi sareng panulis lagu Irlandia, anjeunna ogé bagian tina grup One Direction.[2][3]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Niall Horan's totally fake interview". BBC Radio 1. Diakses tanggal 24 May 2018 – via YouTube. 
  2. "Niall Horan Biography". Hollywood Life. Diakses tanggal 31 December 2015. 
  3. "Niall Horan Biography". Hollywood Life. Diakses tanggal 31 December 2015. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg