One Direction

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
One Direction

One Directionnyaéta hiji grup musik ti Inggris. Anggota-anggotana Harry Style, Louis Tomlinson, [[Zayn Malik (2010-2015)]], Niall Horan Liam Payne.

Nulis.jpg