One Direction

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


One Direction

One Directionnyaéta hiji grup musik ti Inggris. Anggota-anggotana Harry Style, Louis Tomlinson, [[Zayn Malik (2010-2015)]], Niall Horan Liam Payne.

Nulis.jpg



Nulis.jpg