Liam Payne

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Liam Payne
Payne ti Glasgow
Profil
NamiLiam James Payne
Gumelar29 Agustus 1993 (1993-08-29) (yuswa 27)
AsalBandéra Inggris Inggris Wolverhampton, West Midlands, Inggris
AliranPop
R&B
elektronik
PacabakanPenyanyi, panulis lagu
Alat musikVokal
Taun aktip2010-ayeuna
LébelColumbia, Capitol, Republic
Maén diOne Direction
Ramatlokaliampayneofficial.com

Liam James Payne[1] (gumelar 29 Agustus 1993; umur 27 taun) nyaéta panyanyi sareng panulis lagu asal Inggris. Payne ngadamel debutna nalika janten penyanyi nalika paméran séri televisi Inggris The X Factor taun 2008. Saatos ngaleungitkeun janten pamilon solo, anjeunna audisi deui taun 2010 sareng nempatkeun kana grup sareng opat kontestan. lain pikeun ngabentuk One Direction.[2][3][4][5]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Liam James Payne – Ancestry.co.uk". Search.ancestry.co.uk. Diakses tanggal 2012-06-11. 
  2. Oliver, Sarah (2014). Zayn Malik and Liam Payne – The Biography. New York: John Blake Publishing. ISBN 1782199497. 
  3. Nash, Victoria. "Liam Payne now sprinting to X Factor success". Express and Star. Diakses tanggal 17 July 2015. 
  4. "Listen to 1D's Liam Payne's Remix of Cheryl's new single 'I Don't Care'.". MTV UK. 14 October 2014. Diakses tanggal 10 January 2016. 
  5. Kaufman, Gil (17 October 2016). "Liam Payne Joins Ariana Grande & the Weeknd on Republic Records Roster". Billboard. Diakses tanggal 16 August 2018. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg