15 Agustus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

15 Agustus nyaéta poé ka-227 dina sataun (ka-228 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 138 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

1769Napoleon Bonaparte, kaésar Perancis (td. 1821)

1924Phyllis Schlafly, aktipis pulitik Amérika (td. 2016)

1945Khaleda Zia, PM Bangladésh ka-9

1950Anne, putri Karajaan Inggris

1969Carlos Roa, kiper Argéntina

1972Ben Affleck, aktor Amérika

1976Boudewijn Zenden, pamaén bola Walanda

1981Song Ji Hyo, artis Koréa Kidul

1983Ruben Onsu, pamawa acara, palawak Indonésia

1989Joe Jonas, tukang ngawih Amérika (Jonas Brothers)

1990Jennifer Lawrence, artis Amérika

Nu pupus[édit | édit sumber]

1975Syékh Mujibur Rahman, présidén kahiji Bangladésh (l. 1920)

Poé peré/ poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png