Rubén Onsu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rubén Samuel leuwih dipikawanohna mah Rubén Onsu (gumelar di Jakarta, 15 Agustus 1983; umur 36 taun) (gumelar di Jakarta, 15 Agustus 1983; umur 32 taun) nyaéta saurang presénter, aktor, panyanyi, ogé tukang ngabodor.[1] Mimiti ténarna mah sanggeus mawakeun acara Rumpi.[rujukan?] Rubén kungsi milu maén dina Lénong Bocah taun 1990-an.[1] Ruben onsu nikah jeung Sarwendah di Bali tanggal 22 Oktober 2013.[2] Tuluy dipaparin anak awéwé dina tanggal 6 Méi 2015 anu dingaranan Thalia Putri Onsu.[2][3]

Karir[édit | édit sumber]

Rubén ngamimitian karirna di Lénong Bocah, tuluy icikibung dina dunya présénter.[1] Acara anu pernah dilakonanana téh di antarana Supersoulmate Show, Infotainment Pagi Kiss di Indosiar, Weekend Seru, Cari-Cari Pacar, Belum Cukup Gede, jeung Happy Family.[1] Taun 2008, Ruben kungsi milu ngarojong pilem Anda Puas, Saya Loyo.[1] Saméméhna ogé maén dina pilem Tina Toon jeung Lenong Bocah The Movie (2004). Lian ti éta, manéhna ogé medalkeun alabum munggaran nu témana Kak Ruben Bersama Sanggar Ananda dina taun 2008.[1] Dina acara Panasonic Award ka-12 nu diayakeun dina tanggal 27 Maret 2009, Ruben jad jawara dina katégori Présénter réality Show.[1] Lian ti éta, masih kénéh loba prestasi nu geus diraih ku manéhna.[1]

Sinématografi[édit | édit sumber]

Pilem[édit | édit sumber]

Sinétron[édit | édit sumber]

Acara Bodor[édit | édit sumber]

Pamawa calagara[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an Ruben Onsu Diaksés tanggal 06 September 2015
  2. a b Selamat Ruben Onsu Sarwendah Dikaruniai Seorang Anak Perempuan Diaksés tanggal 06 September 2015
  3. Istri Ruben Onsu Melahirkan Diaksés tanggal 06 September 2015