1 Agustus

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

1 Agustus nyaéta poé ka-213 dina sataun (ka-214 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 152 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 30 SM – Octavian (ljagana nelah ku Augustus) ti Républik Romawi, ngawasa Aléksandria, Mesir.
  • 1498Christopher Columbus ngadarat di "Isla Santa" (Vénezuéla).

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png